Επίσκεψη κλιμακίου του ΕΠΑΜ στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Επίσκεψη κλιμακίου του ΕΠΑΜ στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, κλιμάκιο του ΕΠΑΜ αποτελούμενο από τον Πρόεδρο και Επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Ανατροπής Δημήτρη Καζάκη, τον επικεφαλής του τομέα Δικαιοσύνης Φώτη Μαζαράκη καθώς και τα στελέχη του κόμματος Ζωγραφιά Δόγου, Δώρα Καπετανάκη και Μιχάλη Καλογερόπουλο, με αφορμή την επίσκεψή τους στη Σύρο για την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων ενόψει των εκλογών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Δημήτρης Καζάκης αναφέρθηκε αναλυτικά σε θέματα που αφορούν την τρέχουσα κοινωνικο-οικονομική κατάσταση, ενώ ο κ. Φώτης Μαζαράκης έκανε λόγο για τις δυνατότητες της χώρας να διεκδικήσει συνθήκες βελτίωσης και ανάπτυξης της οικονομίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος μίλησε για τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην κατηγορία των οποίων ανήκουν τα μέλη του Επιμελητηρίου καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της νησιωτικότητας. Επίσης, έγινε σύντομη παρουσίαση των δράσεων και των εργαλείων που το Επιμελητήριο χρησιμοποιεί για την υποστήριξη των επιχειρήσεων-μελών του.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα