Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου – Πρόσκληση γενικής συνέλευσης

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου – Πρόσκληση γενικής συνέλευσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, αποφάσισε κατά την συνεδρίαση του την 18η Ιανουαρίου τη Σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με τα οριζόμενα του Άρθρου 12 του καταστατικού.

Η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Παντανάσσης επί της παραλιακής οδού την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 το πρωί.

Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του παρόντος άρθρου «για να ληφθεί απόφαση στην Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του ενός δευτέρου (½) τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Αν δεν υπάρχει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (12Μαρτίου ) κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του ενός τετάρτου (¼) τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

Αν δεν υπάρχει απαρτία κατά την δεύτερη σύγκληση συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση η Γενική Συνέλευση την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (καταληκτική η Κυριακή 19 Μαρτίου ώρα 11:00) και με τα αυτά πάντοτε θέματα , κατά την οποία είναι αρκετός οποιοσδήποτε αριθμός οικονομικά τακτοποιημένων μελών.»

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  • Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και ψηφολέκτη Γενικής Συνέλευσης
  • Διοικητικός Απολογισμός έτους 2022
  • Οικονομικός Ισολογισμός έτους 2022-Προυπολογισμός 2023

Θα ακολουθήσει μυστική ψηφοφορία έγκρισης ή απόρριψης απολογισμών.

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Κουτελιέρης                             Ευστάθιος Πολυκρέτης

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα