ΕΛ.ΑΣ: Οπαδοί ταξίδεψαν για Καλαμάτα για τον τελικό βόλεϊ παρά την απαγόρευση με… κοκαΐνη και φωτοβολίδες

ΕΛ.ΑΣ: Οπαδοί ταξίδεψαν για Καλαμάτα για τον τελικό βόλεϊ παρά την απαγόρευση με… κοκαΐνη και φωτοβολίδες

Σε ανακοίνωση σχετικά με μετακίνηση οπαδών στην Καλαμάτα, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ..
Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, 200 οπαδοί κατευθύνονταν προς την Καλαμάτα και όταν αντιλήφθηκαν μπλόκο στα διόδια Αρφαρών «ξεφορτώθηκαν» φωτοβολίδες και κοκαΐνη, μεταξύ άλλων, που είχαν στην κατοχή τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη μετακίνηση οπαδών στην Καλαμάτα:

«Αναφορικά με δημοσίευμα που αναπαράγεται στο διαδίκτυο και αναφέρεται σε απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023, και ενώ έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα, μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφαρών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητοδρόμου 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, πυρσό, 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό), 3.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0.4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 δισκίο xanax.

Οι φίλαθλοι που έχουν προσκλήσεις και είναι διαπιστευμένοι μπορούν κανονικά να μεταβούν για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλου βόλεϊ.»

Πηγή | Dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα