Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου – Ψήφισμα για την αδικοχαμένη Φλώρα

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου – Ψήφισμα για την αδικοχαμένη Φλώρα

Ψήφισμα απέστειλε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου για την οδυνηρή απώλεια της Φλώρας Συρίγου:

Με το άγγελμα του θανάτου της Φλώρας Συρίγου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου εκφράζει την απέραντη και βαθύτατη θλίψη του για την άδικη και πρόωρη απώλεια της.

Η Φλώρα Συρίγου υπήρξε αγαπητό και δραστήριο μέλος του Συλλόγου μας, στηρίζοντας ενεργά και έμπρακτα το έργο του. Το φωτεινό της χαμόγελο, η πραότητα του χαρακτήρα της και η καλοσύνη της θα λείψουν όχι μόνο από την οικογένειά της, αλλά κι από τη σχολική μας κοινότητα. Το κενό που αφήνει, είναι δυσαναπλήρωτο…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συνήλθε σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1.Να παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβούλιου στην εξόδιο ακολουθία.

2.Να κατατεθεί, αντί στεφάνου, ποσό στον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου «Πρόσβαση».

  1. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου, εκπροσωπώντας όλες τις οικογένειες του σχολείου μας, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στους οικείους της αδικοχαμένης Φλώρας.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Γρυπάρης

 

Η Γραμματέας

Ελένη Τσελεμπή

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα