Δήμος Πάρου- “Προτεραιότητά μας η ασφάλεια μαθητών και διδακτικού προσωπικού”

Δήμος Πάρου- “Προτεραιότητά μας η ασφάλεια μαθητών και διδακτικού προσωπικού”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος  Πάρου, σχετικά με το ζήτημα πτώσης μικρού τμήματος της γυψοσανίδας οροφής σε αίθουσα του νηπιαγωγείου Νάουσας:

“Σχετικά με το θέμα της πτώσης μικρού τμήματος της γυψοσανίδας οροφής σε αίθουσα του νηπιαγωγείου Νάουσας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι στον χώρο μετέβη άμεσα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και η ζημιά αποκαταστάθηκε την ίδια μέρα.

Επιπλέον, οι μηχανικοί της Τεχνικής μας Υπηρεσίας διενέργησαν γενικότερο έλεγχο για προληπτικούς λόγους σε όλους τους χώρους της σχολικής μονάδας και το νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει κανονικά την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Σημειώνουμε ότι στην έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Πάρου προβαίνει σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των κτιριακών σχολικών εγκαταστάσεων, οι οποίες παραδίδονται σε πλήρη λειτουργική ετοιμότητα για την έναρξη των μαθημάτων. Παρόλο όμως τους ελέγχους που υλοποιεί η Τεχνική Υπηρεσία, δεν υπήρχε καμία απολύτως ένδειξη και ίχνος υγρασίας που θα μπορούσε να προβλέψει τη πτώση.

Προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και να συμβάλλουμε με κάθε μέσο για την λειτουργικότητα και αναβάθμιση των σχολικών μας μονάδων.”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα