Δήλωση Επάρχου Νάξου για τα αθλητικά έργα στο νησί

Δήλωση Επάρχου Νάξου για τα αθλητικά έργα στο νησί

Σχετικά με το θέμα που προκύψει για τα αθλητικά έργα στο νησί της Νάξου και τη διαμάχη ανάμεσα στο Δήμο Νάξου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στο νησί μας είναι αδιαμφισβήτητη και αποδεδειγμένη:

Συντήρηση του αθλητικού κέντρου Νάξου.
Ηλεκτροφωτισμός στα γήπεδα στο Κουφονήσι, στο Χαλκί και στο Φιλώτι.
Κατασκευή αθλητικού κέντρου στην Απείρανθο.
Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 11×11 στο Αγερσανί και στο Χαλκί και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στην Μονή.
Αντίστοιχα, ακόμα ξεκάθαρη και δεδομένη είναι η πρόθεσή της να συνδράμει με το ποσό των 300.000 ευρώ για την κατασκευή βοηθητικού γηπέδου με χλοοτάπητα.
Αυτά είναι τα γεγονότα που δεν μπορεί κανένας να τα διαψεύσει ή να τα αμφισβητήσει.
Από κει και πέρα, η πρόθεση του Δήμου να υπάρξει και περαιτέρω ανάπλαση η οποία θα στοιχίσει επιπλέον 900.000 ευρώ είναι και αυτή θεμιτή.
Σε κάθε περίπτωση, όσα περισσότερα έργα μπορούν να γίνουν αυτό είναι καλό για τον τόπο μας.
Όμως αυτό απέχει πάρα πολύ από την καταγγελία ή τη μομφή προς την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη, όσον αφορά το ενδιαφέρον τους ή την τήρηση των δεσμεύσεών τους απέναντι στο νησί μας και τις αθλητικές του υποδομές.
Επειδή η Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού οφείλει να έχει την καλύτερη δυνατή συνεργασία θα ήταν καλό κάποιοι να κατανοήσουν ότι αυτή μπορεί να γίνει πράξη μόνο όταν υπάρχει ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες.

Μαργαρίτης Ιωάννης

Έπαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων”

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα