Γ. Βρούτσης για τα προβλήματα λειτουργίας ΔΕΔΔΗΕ στην Αμοργό

Γ. Βρούτσης για τα προβλήματα λειτουργίας ΔΕΔΔΗΕ στην Αμοργό

 Αναφορά Γ. Βρούτση στη Βουλή για τα προβλήματα λειτουργίας του ΔΕΔΔΗΕ στην Αμοργό

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, αναδεικνύοντας τα προβλήματα λειτουργίας του ΔΕΔΔΗΕ στη νήσο Αμοργό.

Ο κ. Βρούτσης έθεσε υπόψιν του κ. Υπουργού σχετική επιστολή του Δημάρχου Αμοργού κ. Ελευθέριου Καραΐσκου (α.π.1264/14.03.2023), στην οποία περιγράφει το μέγεθος του προβλήματος, καθώς οι συνεχείς διακοπές ρεύματος στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού της Χώρας Αμοργού, σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού, διαταράσσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων. Αποτέλεσμα είναι η κάλυψη των αναγκών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ στο νησί να καθίσταται ανεπαρκής.

Με την κατάθεση του εν λόγω εγγράφου στη Βουλή, ο κ. Βρούτσης καλεί τον κ. Υπουργό να εξετάσει το θέμα, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας και να προβεί σε οποιαδήποτε αναγκαία ενέργεια που θα συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων στη λειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ, με επιπτώσεις στην καθημερινότητα και την διαβίωση των κατοίκων της Αμοργού, αλλά και στην λειτουργία των επιχειρήσεων του νησιού.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα