Γ. Βλασερός: Εθελοντική ιατρική εξόρμηση στην Άνδρο

Γ. Βλασερός: Εθελοντική ιατρική εξόρμηση στην Άνδρο

Ο Γιάννης Βλασερός, Ιατρός καρδιολόγος αναπλ.γραμματέας του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων, συμμετείχε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα, σε εθελοντική ιατρική εξόρμηση του προγράμματος «υγεία για όλους» με άλλους τέσσερις ειδικευμένους γιατρούς (ενδοκρινολόγο, οφθαλμίατρο, καρδιολόγου, ωτορινολαρυγγολόγο και μίας μαίας) στο νησί της Άνδρου.

Η υγειονομική ομάδα εξέτασε συνολικά 232 άτομα. Ο Γιάννης Βλασερός εξέτασε καρδιολογικά 44 άτομα με κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και υπέρηχο καρδιογράφημα. διαπιστώνοντας στους εξετασθέντες σημαντική καρδιοαγγειακή νοσηρότητα και σε κάποιους μάλιστα πρωτοδιαγνωσθείσα νόσο.

 

 

Ο κ. Βλασερός, για τη δράση και πρωτοβουλία αυτή, σημείωσε σχετικά:

“Εθελοντική ιατρική εξόρμηση με το πρόγραμμα «υγεία για όλους»στην Άνδρο το Σαββατοκύριακο. Ομάδα ιατρών τεσσάρων ειδικοτήτων ενδοκρινολόγου,οφθαλμίατρου ,καρδιολόγου,ωτορινολαρυγγολόγου και μίας μαίας εξετάσαμε 232 άτομα.Προσωπικά έκανα κλινική εξέταση ηλεκτροκαρδιογράφημα και υπερηχοκαρδιογράφημα σε 44 άτομα με αρκετά προβλήματα τα περισσότεροα και κάποια με πρωτοδιαγνωσθείσα καρδιακή πάθηση.

Εισπράξαμε την ευγνωμοσύνη του κόσμου αλλά γίναμε καί κοινωνοί των μεγάλων αναγκών περίθαλψης του πληθυσμού του νησιού και την μεγάλη ανεπάρκεια της κρατικής περίθαλψης που εστιάζεται κυρίως στην έλλειψη επαρκούς ιατρικού προσωπικού.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα