Γιάννης Βρούτσης – Απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα

Γιάννης Βρούτσης – Απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα

Ήταν ο πολιτικός,  που χειροκροτήθηκε δυνατά, πριν την ομιλία του, πολλές φορές κατά τη διάρκειά της και κατά το τέλος αυτής, περισσότερο από όλους τους παρευρισκόμενους. Απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα, μαζί με τον Πρόεδρο και  Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΝΕΧ, κ. Πάνο Ξενοκώστα.

Ο λόγος για τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή της Ν.Δ. κ Γιάννη Βρούτση, κατά την παρουσία και ομιλία- χαιρετισμό του στην εκδήλωση κοπής πίτας του Εργοστασιακού Σωματείου Νεωρίου Σύρου, την Παρασκευή που μας πέρασε!

Είναι ένα γεγονός που σχολιάστηκε από όλους και η αλήθεια όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί.

Ο ρόλος του Γιάννη Βρούτση, ήταν καθοριστικός για το Νεώριο Σύρου, καθ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, αφού πάντα τόσο ως Βουλευτής όσο και ως Υπουργός Εργασίας, στήριξε και στηρίζει- στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του- το ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο και την επιχείρηση που λέγεται Νεώριο.

Οι εργαζόμενοι το έχουν αντιληφθεί και για αυτό του χάρισαν πολλά, δυνατά και από καρδιάς χειροκροτήματα τη βραδιά που η συγκίνηση και η υπερηφάνεια για το Ναυπηγείο, πλημμύρισε τις καρδιές όλων μας!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκίνηση κι υπερηφάνεια στην κοπή πίτας του Εργοστασιακού Σωματείου Νεωρίου

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα