Γιάννης Βλασερός – Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Γιάννης Βλασερός – Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Μία σημαντική υποψηφιότητα Βουλευτή στις Κυκλάδες, είναι κι αυτή του γνωστού Ναξιώτη Καρδιολόγου, κ. Γιάννη Βλασερού. Ο κ. Γιάννης Βλασερός, στα πέτρινα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, αγωνίστηκε για το Κίνημα ενώ από τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Υγείας, προσκόμισε προτάσεις για την Υγεία στις Κυκλάδες μας.

Ο κ. Γιάννης Βλασερός, έχει αναπτύξει μια έντονη δραστηριότητα το τελευταίο διάστημα, επισκεπτόμενος νησιά των Κυκλάδων, και με την ηπιότητα του λόγου του προσπαθεί να πείσει τους Κυκλαδίτες να ψηφίσουν να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Είναι γεγονός ότι  παρευρίσκεται σε αρκετές εκδηλώσεις τόσο στις Κυκλάδες όσο και σε δραστηριότητες Κυκλαδίτικων Συλλόγων στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ο κ. Βλασερός είναι εν ενεργεία ιατρός καρδιολόγος και παράλληλα με το λειτούργημά του ως επιστήμονας, ασκεί και τις υποχρεώσεις του ως υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Γιατρέ μου , σας ευχόμαστε καλή δύναμη!!!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Γιάννης Βλασερός γεννήθηκε   στο Φιλότι της Νάξου προερχόμενος από αγροτική οικογένεια. Αποφοίτησε  από το  εξατάξιο Γυμνάσιο  Τραγαίας Νάξου. Σπούδασε  στην  Ιατρική  Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάσθηκε ως ειδικευμένος καρδιολόγος στα Νοσοκομεία του Ευαγγελισμού της Νίκαιας και στο Ιπποκράτειο από όπου αφυπηρέτησε με τον βαθμό του Διευθυντή και συνεχίζει να εργάζεται ως Διευθυντής καρδιολόγος στην Κλινική Doctor’s Hospital Αθηνών.

Έχει ανακηρυχθεί Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου  Αθηνών και κατέχει  τους Διεθνείς Ιατρικούς  τίτλους:FISCU (Fellow της Διεθνούς Εταιρείας της  Καρδιοαγγειακής  Υπερηχογραφίας) FESC (Fellow της Ευρωπαϊκής Εταιρείας της Καρδιολογίας) με πολλές ανακοινώσεις σε ελληνικά και ξένα συνέδρια και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Μετεκπαιδεύτηκε συνολικά επί σχεδόν δύο έτη στα Νοσοκομεία Hammersmith   Λονδίνου , May Clnic ΗΠΑ και Νοσοκομείου Klinik Essen της Γερμανίας. Εκλεγμένος με 12ετή θητεία  στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία διαδοχικά ως Πρόεδρος της ΟΕ της Ηχοκαρδιογραφίας, ως Μέλος και τέλος ως Γεν. Γραμματέας  του ΔΣ της Εταιρείας.

Εκλεγμένος δύο φορές μέλος  του Δ Σ του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου όπου με δικές του  ενέργειες ιδρύθηκε η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου. Είναι πρόεδρος του Ναξιακού Οργανισμού Βιοιατρικών Επιστημών, με τον οποίο έχει διοργανώσει 3 ιατρικά Συνέδρια στη Νάξο, και μέλος του προγράμματος «Υγεία για όλους» με το οποίο έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές ιατρικές εξορμήσεις  ιδίως σε νησιά.
Από 10ετίας έχει εισέλθει στον πολιτικό στίβο με την συμμετοχή του  σε 5 εθνικές εκλογές  όπου τις 3 τελευταίες  έλαβε τον πρώτο αριθμό ψήφων σε σχέση  με τους υποψηφίους της Παράταξης του. Με την ιδιότητα του Γραμματέα  του Τομέα της Πολιτικής των Νησιωτικών Χώρων και τρεις φορές με εκείνη του Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Υγείας έχει αναλάβει πολύπλευρη αντιπολιτευτική  δράση με αποτελεσματικές  παρεμβάσεις για  πολλά προβλήματα που απασχολούν κυρίως τα νησιά των Κυκλάδων και συνεχίζει ως βέβαιος υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής στις επικείμενες εκλογές.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα