Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Περιμένουμε νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Περιμένουμε νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες»

Για νέο κύκλο συλλήψεων, έπειτα από την συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό,κάνει λόγο ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, τις επόμενες ώρες ή και μέρες.

Σε συντέντευξή του στην ΕΡΤ, ο κ.Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, μίλησε για την υπόθεση που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό σε ολόκληρη τη χώρα, και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε – γιατί δεν μπορώ να πω κάτι σε σχέση με τη δικογραφία – έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα. Συνεπώς περιμένουμε και νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες ή μέρες».

Όπως ανέφερε «το θέμα είναι ότι «έχει ξεκλειδώσει» η 12χρονη και αναγνωρίζει πολλά άτομα δυστυχώς, που έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα εις βάρος της. Περιμένουμε πλέον να δούμε τώρα τα αντανακλαστικά των εισαγγελικών αρχών για να γίνουν οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια δυστυχώς σε τέτοιες ηλικίες που έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων ανθρώπων».

Όπως σημείωσε ο κ.Λύτρας, «τόσο το κορίτσι όσο και τα αδέλφια της δεν έχει αναφερθεί κανένα τους στη μητέρα», και πως για τις καταθέσεις που βρέθηκαν στο λογαριασμό της μητέρας της, η 12χρονη έχει ήδη σώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

«Αργά ή γρήγορα η μητέρα θα αποφυλακιστεί». Ενημέρωσε ότι «υπήρχε και μία εισήγηση από μία εκ των τριών δικαστών, που είχε την άποψη στην προσφυγή που είχαμε κάνει, το ότι η μητέρα πρέπει να αποφυλακιστεί και δεν έχει καμία σχέση. Δεν είναι και λίγο σε μία τέτοια υπόθεση, μία δικαστής να έχει αυτή την άποψη.

Παρά ταύτα, οι δύο άλλοι δικαστές είχαν διαφορετική άποψη. Εμείς θα καταθέσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες εκ νέου αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης της μητέρας και ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή η μητέρα προ δικαστηρίου θα αποφυλακιστεί» ανέφερε επίσης.

Ο γνωστός δικηγόρος, σχετικά με το αν υπάρχουν σχέσης με την μητέρα αλλά και την 12χρονη, πρόσθεσε πως υπάρχει σχεδόν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ λίγες μέρες πριν την επισκέφθηκε στη φυλακή μετά από συστάσεις και της ψυχολόγου που την παρακολουθεί από την αστυνομία.

Πηγή | cnn.gr

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα