Αντίπαρος – Έφυγε από τη ζωή ο Ιερώνυμος Μαριάνος

Αντίπαρος – Έφυγε από τη ζωή ο Ιερώνυμος Μαριάνος

Θλίψη επικρατεί στα νησιά Πάρο και Αντίπαρο, από την είδηση του θανάτου του Ιερώνυμου Μαριάνου. Ο Ιερώνυμος Μαριάνος, επί δεκαετίες υπηρέτησε την Αντίπαρο, ως γραμματέας της Κοινότητας του νησιού. 

Γεννήθηκε στην Αντίπαρο, ζούσε την Παροικιά της Πάρου και καθημερινά έπαιρνε το καραβάκι από Πάρο και πήγαινε Αντίπαρο το πρωί κι επέστρεφε το απόγευμα.

Υπήρξε εκδότης της εφημερίδας “Νέα Αντίπαρος”, και υπήρξε δημοσιογραφικό στέλεχος της Εφημερίδας “Νέα Πάρος”, την οποία εξέδιδε ο αδερφός της αείμνηστης συζύγου του, κ. Μάρκος Μπιζάς.

Στη συνέχεια, υπήρξε εκδότης και Διευθυντής της εφημερίδας “Παριανή Ενημέρωση” για σχεδόν είκοσι ολόκληρα χρόνια.

Ο Ιερώνυμος Μαριάνος, επί δεκαετίες ολόκληρες, Διακόνησε το Αναλόγιο ως Ιεροψάλτης. Είναι γνωστό ότι είχε ιδιαίτερη αγάπη στην Εκκλησία, όπως επίσης ασχολιόταν με τα Δημοτικά Δρώμενα, στο νησί της Πάρου όπου διέμενε μόνιμα αλλά και στο νησί της Αντιπάρου.

Η Εξόδιος Ακολουθία, παρουσία παραγόντων της Αυτοδιοίκησης Πάρου και Αντιπάρου, θα γίνει αύριο Παρασκευή 17 Μαρτίου στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, της γενέτειράς του Αντιπάρου.

Το CycladesLive.gr, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριάς του, στο γιο του Νίκο Μαριάνο και σε όλα τα λοιπά μέλη της οικογένειά του.

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα