Ένας χρόνος CycladesLive.gr!!!

Ένας χρόνος CycladesLive.gr!!!

Πριν ακριβώς από έναν χρόνο σαν σήμερα, 12 Μαρτίου του 2022 “έβγαινε” το CycladesLive.gr, ως ένα νέο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, δραστηριοποιούμενο στον ηλεκτρονικό τομέα που σκοπό είχε να καλύψει το κενό που μέχρι τότε υπήρχε!

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε κι “ανοίξαμε τα φτερά μας” ως CycladesLive.gr, θέσαμε ως σκοπό να υπηρετήσουμε τις Κυκλάδες μας, αναδεικνύοντας τα προβλήματα κάθε νησιού ξεχωριστά και όλου του Κυκλαδίτικου Συμπλέγματος συνολικά.

Εξαρχής θέσαμε ως στόχο μας, να μην εξυπηρετήσουμε κομματικά, προσωπικά, οικονομικά ή άλλα συμφέροντα αλλά να πιέσουμε τη Κεντρική Διοίκηση στην Αθήνα, να δώσει λύσεις στα προβλήματα και στα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών των νησιών μας.

Ένα χρόνο μετά – σήμερα 12 Μαρτίου 2023- κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων μας είμαστε περήφανοι γιατί αυτούς τους στόχους τους υλοποιήσαμε!!

Φιλοξενήσαμε κάθε άποψη, διαφορετική και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε και στο μέλλον. Επιτύχαμε γιατί δεν περιοριζόμαστε στο να δημοσιεύουμε απλώς κάποια Δελτία Τύπου, αλλά κάνουμε το δικό μας ρεπορτάζ, έχοντας τις δικές μας πηγές σε όλη την  Περιφερειακή Ενότητα των Κυκλάδων και όχι μόνο!

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα, να έχουμε πάρα πολλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ρεπορτάζ, τα οποία επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια. Δεν μείναμε κλεισμένοι μέσα σε ένα γραφείο, αλλά τρέξαμε και συνεχίζουμε να τρέχουμε, κάνοντας ζωντανό ρεπορτάζ σε κάθε Κυκλαδονήσι χωρίς φόβο και πάθος.

Καθιερώσαμε, από τις αρχές φθινοπώρου του 2022, κάθε Παρασκευή στις 7 το απόγευμα την εκπομπή “Κυκλάδες  – Πρόσωπα- Συνεντεύξεις”, που φιλοξενεί κάθε φορά κι ένα πρόσωπο από διαφορετικό νησί.

Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη Εκπομπή,  εκτός  από το CycladesLive.gr, μπορείτε να τη βρίσκετε και στο κανάλι του CycladesLive.gr στο You Tube.

Επίσης η εκπομπή “Κυκλάδες  – Πρόσωπα- Συνεντεύξεις”, μεταδίδεται και από το τοπικό κανάλι Volcano Tv κάθε Σάββατο στις 3 μ.μ. και στις 9 μ.μ.

Η εκπομπή αυτή σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία, διότι επιδεικνύουμε σεβασμό στον συνεντευξιαζόμενο κάνοντάς του τις πρέπουσες ερωτήσεις αλλά και γιατί είναι μία εκπομπή που δεν είναι ένα πυροτέχνημα, που “βγαίνει αέρα”, λίγες μέρες πριν τις Εκλογές, για ευνόητους λόγους.

Τόσο η συγκεκριμένη εκπομπή “Κυκλάδες  – Πρόσωπα- Συνεντεύξεις”, όσο και το CycladesLive.gr, δίνουν βήμα στον κάθε παράγοντα αλλά και στον κάθε απλό πολίτη των Κυκλάδων, να εκφράσουν  την άποψή τους.

Στον ένα χρόνο αυτής της πορείας μας, θεωρούμε σκόπιμο να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο προσωπικά, και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων και προσωπικά τον Πρόεδρό του κ. Γιάννη Ρούσσο, καθώς επίσης και το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων.

Τέλος θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι με τη δύναμη του Θεού, αλλά και τη δύναμη του Κυκλαδικού Λαού, θα συνεχίσουμε ως CycladesLive.gr, στις κατευθυντήριες γραμμές που θέσαμε εξαρχής και που ως στόχο έχουν να υπηρετήσουμε την Αλήθεια, τη Δημοσιογραφία, τη Νησιωτικότητα και τις Κυκλάδες μας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

CycladesLive.gr – To Site που αγαπάει τις Κυκλάδες!!! -BINTEO

CycladesLive.gr – Ελάτε κι εσείς στην παρέα μας!!! – ΒΙΝΤΕΟ

Το CycladesLive.gr, ένα βήμα ακόμα πιο κοντά σας!!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SITE ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ !!!!

Οι δικές σας ευχές!!! ΜΕΡΟΣ 1ο

Οι δικές σας ευχές!!! ΜΕΡΟΣ 2ο

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα