Άλλη μια ΔΙΚΑΙΩΣΗ του CycladesLive.gr – ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

Άλλη μια ΔΙΚΑΙΩΣΗ του CycladesLive.gr – ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

Άλλη μια δικαίωση και επιβεβαίωση του Κυκλαδίτικου Ειδησεογραφικού Site CycladesLive.gr, που μας κάνει περήφανους και μας γεμίζει δύναμη να συνεχίζουμε!!!

Οι πηγές στο πολιτικό ρεπορτάζ- που αποτελεί και την κορωνίδα των ρεπορτάζ στη Δημοσιογραφία- είναι βαθιές και αξιόπιστες!!!

Ο,τι έχουμε γράψει μέχρι και σήμερα ΔΕΝ έχουμε πέσει έξω!

Μήνες πριν ήταν, όταν σε αποκλειστικότητα δημοσιεύσαμε την αξιόπιστη δημοσιογραφική πληροφορία, ότι ο Νικόλαος Φωτεινιάς, αντιδήμαρχος Σύρου- Ερμούπολης, αφήνει τον Α’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης και μεταπηδά στο Β’ Βαθμό. Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που μας αμφισβήτησαν και βιάστηκαν να ..μιλήσουν , όμως να που ήρθε η …ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Το ίδιο έχει συμβεί πολλάκις με άλλα πολιτικά ζητήματα. 

Θυμίζουμε χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα, μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άρη Ρώτα για τη διεκδίκηση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Ηταν μια δημοσιογραφική επιτυχία , που κανείς δεν πίστευε όταν δημοσιεύτηκε μιας και το όνομα του Άρη δεν είχε ακουστεί σε κανέναν δημοσιογραφικό κύκλο μέχρι που το δημοσιεύσαμε.

Πάμε Νάξο και στην περίπτωση του Μανώλη Πολυκρέτη. Κανείς δεν πίστευε την ανεξαρτητοποίησή του από τον Δημοτικό Συνδυασμό του Δημήτρη Λιανού  και το γεγονός της  διεκδίκησης του Δημαρχιακού Θώκου στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων!

Όταν το Cycladeslive.gr, το δημοσίευσε κι έσκασε τη βόμβα, κανένα Κυκλαδίτικο και Ναξιώτικο Site δεν είχε δημοσιεύσει την παραμικρή πληροφορία επί του γεγονότος!

Πάμε στον Περιφερειακό Σύμβουλο , Τζώρτζη Μακρυωνίτη. Όταν όλα τα πηγαδάκια τον ήθελαν για υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, το CycladesLive.gr, βγήκε πρώτο και σε αποκλειστικότητα έγραψε ότι ο Τζώρτζης Μακρυωνίτης είναι τετελεσμένο και θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στις Κυκλάδες. Μήνες μετά, ήρθε και πάλι η δικαίωση!

Το ίδιο και για την υποψηφιότητα της Ανθής Χαλκιά. Το CycladesLive.gr, ήταν εκείνο που μήνες πριν – κι ενώ το όνομα της Ανθής δεν είχε ακουστεί και δεν είχε παίξει πουθενά, βγήκε και με θάρρος δημοσίευσε για μια ακόμη φορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ με τίτλο : “Ανθή Χαλκιά – Υποψήφια Βουλευτής στις Κυκλάδες”. 

Στα δημοσιογραφικά αυτιά μας, είχε φθάσει η αξιόπιστη πληροφορία, ότι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, αναζητούσαν διακαώς κάποιο πρόσωπο από τη Σύρο για να χτυπήσουν την δυνατή -κατά ομολογία όλων- υποψηφιότητα του Συριανού και αγαπητού από όλους Τζώρτζη Μακρυωνίτη.

Το πολιτικό ρεπορτάζ, είναι η κορωνίδα της Δημοσιογραφίας και τόσο το CycladesLive.gr, όσο κι εγώ προσωπικά αγαπώ να το υπηρετούμε!! Πάντα με αξιόπιστες πηγές, πάντα με ειλικρίνεια και πάντα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , που φέρνουν τη δικαίωση!!

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΜΑΣ – ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Προχωράει η υποψηφιότητα του Άρη Ρώτα…!

Ο Άρης Ρώτας υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Γιώργος Χατζημάρκος και Νίκος Φωτεινιάς έδωσαν τα χέρια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πέτρος Μώτος – Αλέξης Αθανασίου: Έδωσαν τα χέρια

Ανθή Χαλκιά – Υποψήφια Βουλευτής στις Κυκλάδες;;;

Σύρος: Στο κενό το σχέδιο κάποιων για κοινό Δημοτικό Ψηφοδέλτιο

Πάρος: Ο Κώστας Μπιζάς υποψήφιος Δήμαρχος;; Δημοτικές εξελίξεις

Σύρος- ΤΩΡΑ: Συνάντηση Αθανασίου με στελέχη του Συνδυασμού του

Σύρος: Ο Αλέξης Αθανασίου τα αλλάζει ΟΛΑ

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα