Άδωνις Γεωργιάδης για Τέμπη: Αυτή είναι η αποτυχία της κυβέρνησής μας

Άδωνις Γεωργιάδης για Τέμπη: Αυτή είναι η αποτυχία της κυβέρνησής μας

Για «αποτυχία της κυβέρνησης» να μεταδώσει στον κόσμο πως το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη «είναι ο ορισμός του ανθρωπίνου λάθους» έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Τις δημοσκοπήσεις μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και το «κλείσιμο της ψαλίδας» με τον ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ.

«Το τραγικό δυστύχημα δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς να έχει κάποια επίπτωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εισπράττει καθόλου απ’ αυτό, αντίθετα στις δημοσκοπήσεις που είδα πέφτει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μια οργή του κόσμου η οποία οδηγεί σε μια αντισυστημική συμπεριφορά. Πιστεύω ότι πρέπει να καταλαγιάσει η οργή» ανέφερε ο υπουργός.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε μάλιστα λόγο για αποτυχία της κυβέρνησης να μεταδώσει στον κόσμο τι πραγματικά συνέβη στα Τέμπη: «Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να πάω στο γραφείο από τη στεναχώρια μου. Δεν υπάρχει ένας γονιός που δεν σκέφτηκε ότι μπορούσε να ήταν το παιδί του εκεί. Στη χθεσινή δημοσκόπηση έδειχνε ότι μόλις το 8% έλεγε ότι είναι ανθρώπινο λάθος. Αυτό είναι προφανώς μια αποτυχία της κυβέρνησής μας ότι δεν καταφέραμε να εξηγήσουμε στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει.

Είναι ο ορισμός του ανθρώπινου λάθος. Δεν ήταν λάθος ενός ανθρώπου, αλλά αρκετών ανθρώπων. Είναι απολύτως προφανές ότι ο κόσμος αυτός σκοτώθηκε γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στη συγκεκριμένη θέση κάναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Η κυβέρνηση πράγματι προέταξε την ανάληψη των ευθυνών και προφανώς αυτό επικράτησε».

«Θεωρήσαμε ότι θα ήταν άκομψο την ώρα που θάβαμε αυτά τα παιδιά, να συζητάμε πώς ο σταθμάρχης και οι προϊστάμενοί του έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Τώρα που έχουμε ακούσει τους διαλόγους» σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πηγή | newsbomb.gr

Κοινοποίηση

Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί τα cookies για την βελτίωση της εμπειρίας σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα